Lichaamsgerichte therapie

In verbinding met je lichaam, kom je tot heling en groei. Lichaamsgerichte therapie biedt ruimte voor voelen, bewegen en ontdekken.

?

Wat is lichaamsgerichte therapie?

Lichaamsgerichte therapie berust op het concept dat je lichaam door ervaringen en emoties wordt beïnvloed. Het is een holistische benadering waarbinnen het lichaam en de geest een geheel vormen. Als de verbinding tussen lichaam en geest verstoord wordt kun je uit balans raken. Dan staan we samen stil bij oa:
Hoe bewust ben je van je lichaam?
Hoe manifesteren je gedachten en gevoelens zich in jouw lijf? Durf je ruimte in te nemen? Waar loop je letterlijk (in je spieren of gewrichten) en figuurlijk (emotioneel) vast?

 

Verder wordt er gekeken naar o.a. jouw ademhaling, lichaamsspanning, lichaamstaal en manier van praten. Hierbij leer je opnieuw communiceren met je lichaam en expressie te geven aan wat in je “leeft”. Het lichaamsgerichte werk wordt ondersteund door gesprekstherapie.

Sanja Miletovic

 

Sanja is sinds 2018 werkzaam als lichaamsgericht psychoenergetisch therapeut en acupuncturist (I.O).

❝Het meest wonderlijke aan een mens is zijn zelfgenezend vermogen. Het lijf weet als geen ander wat en waar nodig is. Lichaamstherapie helpt om weer vertrouwen te krijgen in de kracht van je eigen lichaam.❞

Tarieven

Intake en behandeling (60 min)
€ 75
Vervolgbehandeling (45 min)
€ 55